Roof Issue - Fixed (update)

Busterboo
Senior Member
Senior Member
Posts: 1316
Joined: Sun Nov 20, 2016 2:49 am

Roof Issue - works just about (update) Lets just say upset is an understatement

Post by Busterboo » Fri May 25, 2018 7:31 pm

Time to start phoning breakers' yards? The pump that's burnt must be common to all Z4s or certainly to a number of years.
Vidi, vici, veni

flybobbie
Senior Member
Senior Member
Posts: 1326
Joined: Sat May 25, 2013 8:27 pm

Roof Issue - works just about (update) Lets just say upset is an understatement

Post by flybobbie » Fri May 25, 2018 10:52 pm

http://roofmotors.co.uk/bmw-z4-e89-cabr ... mp-2009-on

Interesting they mention water in the boot.
Perhaps finally found a use for those electronic project kits, the water activated alarm.
https://www.ebay.co.uk/itm/Velleman-MK1 ... Swd4tUEtHC
Or just make up your own circuit.
Just connect three sets of insulated wires to the three deepest points in the boot.

Adil_3
Member
Member
Posts: 69
Joined: Mon Feb 19, 2018 11:15 pm

Roof Issue - works just about (update) Lets just say upset is an understatement

Post by Adil_3 » Tue May 29, 2018 6:03 pm

So i thought id update you on my z4 roof journey. Its been almost two weeks without my e89 😭. My indys put in a new roofs hydraulics motor, all the mirco switches and sensors are working and the connected pc is detecting everything to be okay. Whats happening now is although the onboard computer seems to recognise the positioning and everything of the roof it still refuses to work. If everthing seems to be working manually, its the control module which is acting all wierd? I genuinely dont know anyone has any pointers ?

Post Reply