Page 1 of 2

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 10:06 pm
by JamboZ4
Hey guys just picked up my 2004 e85 2.2 SE today with only 63k on the clock and could not be happier espcially since my last car was a 1.2 corsa c :rofl:
I have a photo but do not know how to add it on to this thread :| some advice would be welcome

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 10:13 pm
by Mr Tidy
Hi and welcome. :thumbsup:

Must feel like a rocket after a 1.2 Corsa. :lol:

To post a photo just scroll down from where you type the message and you'll see an "Add Files" tab. If you click on that you can browse your photos to find the one you want. Hope to see your car soon!

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 10:33 pm
by JamboZ4
Haha yeah it sure does!! I tried the add files button but just put me straight on to the camera on my phone and would not let me pick from my album :headbang: I will take fresh photo's tomorrow hopefully in the sunshine.

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 10:36 pm
by JamboZ4
On my drive home from the dealer today i noticed the runflat indicator come on so i checked the psi in the manual and went to put some air in thw tyres but low and behold the back right valve cap is one of those cheap metal ones that is now stuck :headbang: any advice on how to get it off without damage to the valve ??

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 11:00 pm
by Big Andra
Welcome to the forum. I'd give the valve cap a tickle with some pliers while holding the valve with a second pair.

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 11:05 pm
by Mr Tidy
Big Andra wrote:
Thu Mar 14, 2019 11:00 pm
Welcome to the forum. I'd give the valve cap a tickle with some pliers while holding the valve with a second pair.
+1 - I had the same problem on a 1 Series.

Sorry about the photo OP - I never post from my phone as I save the photos onto my PC. :roll:

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 11:46 pm
by buzyg
Welcome to the forum. :)

Newbie from Glasgow

Posted: Thu Mar 14, 2019 11:49 pm
by JamboZ4
Thanks for the advice guys :thumbsup: Will give it a try tomorrow and hopefully get it off and sort out that run flat indicator

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 12:50 am
by GixerWill
Welcome JamboZ4 :thumbsup:

I am a new forum member myself, also from Glasgow.

When I press the add files button on my phone I get a 'choose an action' button. Then press on 'Files'. Then find wherever the image/s are stored, mine are within: Gallery. I then have to compress my images as they are too large. This is on an Android, perhaps it may be different on IOS.
Screenshot_20190314-234045_Android System-min.jpg
Screenshot_20190314-234045_Android System-min.jpg (75.64 KiB) Viewed 249 times

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 12:53 am
by Silva1
Welcome along

From Glasgow also :thumbsup:

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 7:32 am
by JamboZ4
Thanks GixerWill that done the trick here is the first photo of my little beauty :D

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 8:05 am
by MefiEcosse
Welcome aboard! :thumbsup:
Looks like a very nice Zed! :driving:

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 8:43 am
by jabber
Welcome to the forum :thumbsup:

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 10:21 am
by redtailed78
Welcome, cracking car :thumbsup:

Loads of people from around Glasgow on here now :)

Newbie from Glasgow

Posted: Fri Mar 15, 2019 12:57 pm
by Jim S
Nice looking car. Love the colour.
I’m from Ayrshire, so not too far away.
Happy motoring. :driving: