Page 1 of 1

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 8:50 pm
by Zoomer
As per title I am getting this rubbish but only on this forum
08A8FBB9-70E3-4394-B233-2BA2558AAE43.png
08A8FBB9-70E3-4394-B233-2BA2558AAE43.png (238.27 KiB) Viewed 1268 times

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 8:52 pm
by paddy wright
Thought it was just me!

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 8:57 pm
by dans6490
And me! I had to close the page about 10 times before I could actually get on here

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 9:03 pm
by greg81
This sort of stuff has happened a few times in the past and generally goes away. It's a rogue as served up by the adserver. In the first instance I'd be clearing my cookies.

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 9:05 pm
by Iggy
That's coming from the ads. I have to track these down at work way too often. Hopefully it will be dealt with soon either by the site admin or the ad provider

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 9:06 pm
by Chris_D
You should all feel priviledged that you have been chosen!
So special!
:lol:

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 9:07 pm
by Mr Tidy
I'm feeling left out now - I haven't been chosen. :oops:

Why am I getting this when I’m on the z4 forum site

Posted: Sun Aug 11, 2019 9:32 pm
by tomscott
Driving me mad every time I try to get on my phone!! You’ve been chosen! :headbang: :headbang: :headbang: