Stretched post previews? (FIXED)

Discuss ideas for improving and developing this forum
Post Reply
Marekdawg
Member
Member
Posts: 174
Joined: Tue Sep 26, 2017 4:57 pm
Location: London / Milton Keynes

Stretched post previews? (FIXED)

Post by Marekdawg » Mon Mar 26, 2018 4:54 pm

(FIXED)
As the title suggests,
I signed on this morning for my daily browse of the forum to find all the posts seem to be stretched?
Homepage seems fine its only when I click onto - New Posts, Your Posts and Forum. inside the topic is business as usual? I've attached a photo (zoomed out to 50%).
Is this my side or forum side?
Attachments
Forum problem..JPG
Forum problem..JPG (45.83 KiB) Viewed 1878 times
Last edited by Marekdawg on Mon Mar 26, 2018 6:11 pm, edited 2 times in total.
Silver E89 Sdrive30I Msport. Wrapped black roof and other bits. :D :driving:

Zoomer
Member
Member
Posts: 878
Joined: Tue Jul 08, 2014 10:14 pm
Location: Staffordshire Moorlands

Stretched post previews?

Post by Zoomer » Mon Mar 26, 2018 5:56 pm

Try deleting your cache.
Silver 3.0i Z4 now gone
Grey 3.0i E85 Black Heated Leather M sports seats , 224's ,Sat Nav, Bluetooth, Xenons, PDC, Gaptech ,Intravee ,Cruise and a nice warm garage.

Marekdawg
Member
Member
Posts: 174
Joined: Tue Sep 26, 2017 4:57 pm
Location: London / Milton Keynes

Stretched post previews?

Post by Marekdawg » Mon Mar 26, 2018 6:10 pm

Zoomer wrote:
Mon Mar 26, 2018 5:56 pm
Try deleting your cache.
Bang on, love a simple fix!
Thanks!
Silver E89 Sdrive30I Msport. Wrapped black roof and other bits. :D :driving:

Lance
Member
Member
Posts: 820
Joined: Tue Apr 27, 2010 8:04 pm
Location: Northants

Stretched post previews? (FIXED)

Post by Lance » Tue Mar 27, 2018 3:56 am

I have this issue on my iPad. Is this fix within the forum, or the iPad itself.

Sorted now :thumbsup:
Ta

Online
User avatar
srhutch
Moderator
Moderator
Posts: 25484
Joined: Tue Jun 19, 2007 1:22 pm
Location: East Sussex, UK
Contact:

Stretched post previews? (FIXED)

Post by srhutch » Tue Mar 27, 2018 6:55 am

There must be a forum glitch. I had to clear the cache on my pc yesterday. Only happened since the last forum update.

I’ll hsve a word with the boss.
Image

User avatar
Wrighty
Member
Member
Posts: 91
Joined: Tue Jan 05, 2016 10:47 am

Stretched post previews? (FIXED)

Post by Wrighty » Tue Mar 27, 2018 8:50 am

I've had this same issue for a few days too, in all areas of the forum

User avatar
sp3ctre
Site Admin
Site Admin
Posts: 7025
Joined: Thu Jun 14, 2007 7:29 pm
Contact:

Stretched post previews? (FIXED)

Post by sp3ctre » Tue Mar 27, 2018 8:53 am

This issue is from the forum update a few weeks ago and should be fixed by clearing the cache. Not sure why it would affect anyone after doing that though
If you are looking for low cost UK insurance, visit our official Z4-forum insurance scheme

User avatar
pvr
Legend
Legend
Posts: 22480
Joined: Fri Jun 15, 2007 12:27 pm
Location: South East UK

Stretched post previews? (FIXED)

Post by pvr » Tue Mar 27, 2018 9:05 am

Started on my phone for the first time yesterday, did not have the issue before.
911-50 Black - unique spec
X5M - 575 hp of fun in a V8
Abarth 595 Comp.
Golf Clipper - collectors item
Jeep
Z4M Silver Grey - non flimper spec (gone to Bing)

User avatar
Smartbear
Lifer
Lifer
Posts: 8389
Joined: Wed Feb 05, 2014 6:54 pm
Location: In a barn

Stretched post previews? (FIXED)

Post by Smartbear » Tue Mar 27, 2018 9:59 am

The sites gone bonkers on my phone as well :?
Rob
Image

e89 Sdrive2.0 20i, plenty of mumbo & good economy-the thinking bears z4 :P
e89 Sdrive30i this ones busted, pass me another...
e85 3.0si, i foolishly sold my trouble free car...

User avatar
mcbeee
Lifer
Lifer
Posts: 3305
Joined: Tue Nov 10, 2009 3:13 pm
Location: French Creek, Vancouver Island

Stretched post previews? (FIXED)

Post by mcbeee » Tue Mar 27, 2018 3:06 pm

About a week ago, the forum went wacko on the iPad, cleared a couple of things and it stopped.
Sold the Boxster, now I have a Z4 M Roadster and a 911 Carrera S
8) 8) 8)

Post Reply