Youtube embedding no longer working?

Discuss ideas for improving and developing this forum
User avatar
sp3ctre
Site Admin
Site Admin
Posts: 7068
Joined: Thu Jun 14, 2007 7:29 pm
Contact:

Youtube embedding no longer working?

Post by sp3ctre » Thu Jan 11, 2018 11:56 am

YouTube vids should work now
If you are looking for low cost UK insurance, visit our official Z4-forum insurance scheme

User avatar
Ducklakeview
Lifer
Lifer
Posts: 6362
Joined: Tue Mar 22, 2016 4:08 pm
Location: Merseyside

Youtube embedding no longer working?

Post by Ducklakeview » Thu Jan 11, 2018 12:06 pm

sp3ctre wrote:
Thu Jan 11, 2018 11:56 am
YouTube vids should work now
:thumbsup: :thumbsup:

Mike

User avatar
MrPT
Lifer
Lifer
Posts: 4137
Joined: Sun Oct 21, 2012 7:44 pm
Location: Bucks/Oxon

Youtube embedding no longer working?

Post by MrPT » Thu Jan 11, 2018 4:12 pm

Nice one. Vimeo is fixed too. :)
2008 Z4MC: SG/Imola | +OEM CSLs | +KWv3 | +TMS RTABLs | +VT mounts | +Eventuri | +OEM strut brace | +DB9 front BBK | +cruise - probably looks a bit like your one
2006 Z4 2.5si: gone

User avatar
MrPT
Lifer
Lifer
Posts: 4137
Joined: Sun Oct 21, 2012 7:44 pm
Location: Bucks/Oxon

Youtube embedding no longer working?

Post by MrPT » Sun Jan 13, 2019 7:08 pm



Can anybody see the above Vimeo vid? I'm prompted to Ctrl + click but then just see a white box.

Mac OS X High Sierra 10.13.6
Google Chrome 71.0.3578.98
Flash Player 32.0.0.114
2008 Z4MC: SG/Imola | +OEM CSLs | +KWv3 | +TMS RTABLs | +VT mounts | +Eventuri | +OEM strut brace | +DB9 front BBK | +cruise - probably looks a bit like your one
2006 Z4 2.5si: gone

User avatar
Ewazix
Lifer
Lifer
Posts: 4179
Joined: Sun May 02, 2010 5:30 pm
Location: Somerset

Youtube embedding no longer working?

Post by Ewazix » Sun Jan 13, 2019 7:22 pm

Just a blank white box here (Chromebook with flash enabled) :(
2003 2.5 SE, low miles, Sterling Grey, 108's & Eagles, no stubby here! Unmolested.
2018 Cooper S Countryman
Fiesta Ecoboost

User avatar
buzyg
Lifer
Lifer
Posts: 16918
Joined: Fri May 20, 2011 6:11 pm
Location: Cornwall

Youtube embedding no longer working?

Post by buzyg » Sun Jan 13, 2019 7:56 pm

Ducklakeview wrote:
Wed Jan 10, 2018 4:48 pm
So is this fixed now?

Mike
Well I can now see Rick Astley's ugly mug above. :)

Chrome on Android :wink:
Image

Post Reply