Ipad and google chrome and forum

Discuss ideas for improving and developing this forum
Post Reply
User avatar
jabber
Senior Member
Senior Member
Posts: 2399
Joined: Mon Jul 05, 2010 9:23 am
Location: Hampshire

Ipad and google chrome and forum

Post by jabber » Sun Oct 04, 2020 7:23 pm

I access the forum using an ipad air2 using google chrome and recently I keep getting logged out does anyone know if this is a problem with chrome or the ipad. It used to happen occasionally but now it seems to do it all the time and is a pain
14 E89 Z4 2.0 msport grey
10 E89 Z4 3.0 Black auto now. Very sadly gone
68 focus st line x
Gone 04 E85 z4 3.0 Maldives blue smg
Gone 15 F23 220d lux convertible silver auto

User avatar
maxman
Senior Member
Senior Member
Posts: 2510
Joined: Mon Jun 07, 2010 11:34 pm
Location: Wrexham

Ipad and google chrome and forum

Post by maxman » Sun Oct 04, 2020 7:35 pm

Check your privacy setting.
E89 2.3 Sdrive Sapphire Black.

User avatar
jabber
Senior Member
Senior Member
Posts: 2399
Joined: Mon Jul 05, 2010 9:23 am
Location: Hampshire

Ipad and google chrome and forum

Post by jabber » Sun Oct 04, 2020 8:43 pm

I jave checked that and set to keep passwords etc
14 E89 Z4 2.0 msport grey
10 E89 Z4 3.0 Black auto now. Very sadly gone
68 focus st line x
Gone 04 E85 z4 3.0 Maldives blue smg
Gone 15 F23 220d lux convertible silver auto

User avatar
maxman
Senior Member
Senior Member
Posts: 2510
Joined: Mon Jun 07, 2010 11:34 pm
Location: Wrexham

Ipad and google chrome and forum

Post by maxman » Sun Oct 04, 2020 9:15 pm

Are you set to work in incognito ,that could be your problem
E89 2.3 Sdrive Sapphire Black.

User avatar
Pbondar
Senior Member
Senior Member
Posts: 2735
Joined: Thu Feb 23, 2017 10:37 am
Location: Scottish Borders

Ipad and google chrome and forum

Post by Pbondar » Mon Oct 05, 2020 8:08 am

I use Safari on an iPad and get the same behaviour on an ad hoc basis...it’s the only web site which exhibits this issue...
2012 E89 N20 MSport Auto Atacama Yellow, Fully loaded in its day.. re-mapped/re-turbo’d/de-catted//re-intercooled/re-suspended/re-tyred/re-ARB’d/re-audio'd/re-wheeled/re-braked/re-diff'd/re-steered/diffuser/spoiler...change history on request
Image

User avatar
jabber
Senior Member
Senior Member
Posts: 2399
Joined: Mon Jul 05, 2010 9:23 am
Location: Hampshire

Ipad and google chrome and forum

Post by jabber » Mon Oct 05, 2020 8:10 am

maxman wrote: Sun Oct 04, 2020 9:15 pm Are you set to work in incognito ,that could be your problem
Not in incognito mode
14 E89 Z4 2.0 msport grey
10 E89 Z4 3.0 Black auto now. Very sadly gone
68 focus st line x
Gone 04 E85 z4 3.0 Maldives blue smg
Gone 15 F23 220d lux convertible silver auto

User avatar
ronk
Lifer
Lifer
Posts: 10860
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:50 am
Location: Durham

Ipad and google chrome and forum

Post by ronk » Mon Oct 05, 2020 3:55 pm

Pbondar wrote: Mon Oct 05, 2020 8:08 am I use Safari on an iPad and get the same behaviour on an ad hoc basis...it’s the only web site which exhibits this issue...
It does the same to me. At first I thought it was due to swapping my use from iPhone to iMac to iPad but I've tried to replicate the drop but can't - There seems to be neither rhyme nor reason - Its not a show stopper tho.
You don't stop playing when you get old - You get old when you stop playing!
So I bought a 35is with all the toys to play with. :thumbsup:

User avatar
Kaitiedt
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sun Oct 18, 2020 1:29 am
Location: US

Ipad and google chrome and forum

Post by Kaitiedt » Sun Oct 18, 2020 1:31 am

I think that the main problem lies in the privacy settings.

Post Reply